| Mendie | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Mendie
Pranešimų skaičius : 339 Join date : 2009-08-15
| Temos pavadinimas: Mendie Št. 08 15, 2009 2:32 pm | |
| Vardas: Mendie arba tiesiog Mend Amžius: 16 Rūšis: Afalinos Istorija: Jau nuo mažens mergaitė rūpinosi savo girtuokliais tėvais, po kiek laiko ji suprato turinti galių, apie tai papasakojo savo tėvams jie norėjo ją sunaikinti vadino ragana ir elgėsi kaip su verge o ne su dukra Mend pabėgo nuo savo tėvų jiems dar nespėjus sukurti žudimo ceremonijos, ji metus lakstė laukuose. Kadangi buvo labai drovi ir sunkiai mokėjo bendrauti jos niekas nepripažindavo, Kol aptiko šita miestelį. Ji mano kad čia ji ras paramos ir sugebės įveikti savo drovumą ir baimes. Išvaizda: žmogus: žirgas: padaras: Žirgas | |
|
| |
Chelsea
Pranešimų skaičius : 80 Join date : 2009-08-10 Miestas : Hellheart
| Temos pavadinimas: Re: Mendie Št. 08 15, 2009 4:25 pm | |
| - Sveika, - Chels prieina ir šiltai nusišypso, - aš Chelsea, o tu?.. - ištiesia ranką žiūrėdama jai į akis. | |
|
| |
Pyro
Pranešimų skaičius : 4046 Join date : 2009-04-15
| Temos pavadinimas: Re: Mendie Sk. 08 16, 2009 12:13 pm | |
| Prieina ir sypteli. -Hey.As esu Pyro,o tu? | |
|
| |
Mendie
| Temos pavadinimas: Re: Mendie Antr. 08 18, 2009 8:24 pm | |
| Nejaukiai nužvelgia savo svečiuos giliai įkvepia ir susikaupus atsisuka į Chelsia - Sveikute, aš Mendie, gali vadinti tiesiog Mend - susijaudinusi taria - malonu - sunkiai šypteli ir paspaudžia jai ranka po to atsisuka į Pyro ir taria - Sveikas aš Mendie labai malonu susipažinti -šypteli jau labiau atsipalaidavus, pasižiūri į abu - Gal galite daugiau papasakoti apie šita miesteli? - susidomėjus žiūri į abu | |
|
| |
Chelsea
| Temos pavadinimas: Re: Mendie Antr. 08 18, 2009 8:36 pm | |
| - Tuomet tu vadink mane Chels, - draugiškai nusišypsojo, - emm, - pamąstė, - pati čia labai neseniai atsiradau, - šyptelėjo, - žinau, kad iš čia negalima išeiti, - vyptelėjo, - bet tau čia patiks, čia daug draugiškų žmo.. ėė... žmonių, - nusijuokė, pagalvojusi ar šitas žodis tinkamai apibūdins visus čia gyvenančius padarus, - čia karalius yra Raino, pati dar jo nepažįstu, bet žinau, kad visi jo turi klausyti, - šyptelėjo, - jei norėsi būsto, turėsi eiti į jo rūmus, - pridūrė, tada trumpai pamąstė, - hmm, ką dar norėtum žinoti? - padrąsinamai nusišypsojo | |
|
| |
Mendie
| Temos pavadinimas: Re: Mendie Antr. 08 18, 2009 9:03 pm | |
| Susidomėjus klausėsi o kai pasakė kad negalės išeiti truputi sutriko bet stengesi to neparodyt po to susideda normalu sakini ir taria - Na pakol kas man čia visai patinka - šypteli - rūmus? hm... kaip įdomu, dar niekada nemačiau rūmu - nusjuokia - Na jo pagaliau turėsiu kur prisiglaust, manau tikrai man čia patiks - nusijuokia - o tu... tu... tu esi kraugerė? - biški nejaukiai pasijautusi taria | |
|
| |
Chelsea
| Temos pavadinimas: Re: Mendie Antr. 08 18, 2009 9:41 pm | |
| - Nieko ypatingo, tai tik paprasti, turbonerealiaiišpustyti, karališki rūmai... - gūžtelėjo ir nusijuokė. Ch pastebėjusi, kad Mend pasijuto nejaukiai, pasimuistė, - na taip, bet aš negeriu žmonių kraujo, taip pat ir afalinų, juk tu afalinė, tiesa? - šyptelėjo pauodusi orą, - aš tenkinuosi gyvūnais, - pridūrė | |
|
| |
Mendie
| Temos pavadinimas: Re: Mendie Tr. 08 19, 2009 10:38 am | |
| Ji giliai įkvepė - Na taip... o kokių tu gyvūnu geri krauja - truputi susigūžusi paklausė | |
|
| |
Chelsea
| Temos pavadinimas: Re: Mendie Tr. 08 19, 2009 10:43 am | |
| - Nebijok manęs, - sukikeno, - aš bandau susidraugauti su tavim, prižadu, kad neužpulsiu, - iškilmingai pridėjo ranką prie širdies ir nusijuokė. - Nežinau, - gūžtelėjo, - labiau mėgstu plėšrūnus. Lokiai, kalnų liūtai ir panašiai, - šyptelėjo. - O kokiu gyvūnu tu gali pasiversti? - paklausė susidomėjusi. | |
|
| |
Mendie
| Temos pavadinimas: Re: Mendie Tr. 08 19, 2009 10:46 am | |
| - Aš nebijau kad tu mane užpulsi tiesiog gyvenime turėjau draugų... - nuleidžia akis po to susikaupia ir pasiverčia gražiu spindinčiu juodai baltu žirgu ir suprunkštus nusimeta karčius nuo akių ir atsisuka į Chels po to vėl pasiverčia į žmogų ir sukikęna | |
|
| |
Chelsea
| Temos pavadinimas: Re: Mendie Tr. 08 19, 2009 11:24 am | |
| - Oho, - nusišypso, - gražus žirgas | |
|
| |
Mendie
| Temos pavadinimas: Re: Mendie Tr. 08 19, 2009 11:29 am | |
| - Ačiū - ir truputi paraudus nusišypso | |
|
| |
Chelsea
| Temos pavadinimas: Re: Mendie Tr. 08 19, 2009 12:29 pm | |
| - Nėra už ką, - šyptelėjo, - gerai, dar pasimatysim, iki, - apkabino Mend atsisveikindama ir nubėgo | |
|
| |
Mendie
| Temos pavadinimas: Re: Mendie Tr. 08 19, 2009 1:50 pm | |
| Nusekė Chels žvilgsniu ir vis dar neatsitokėjus nuo to šalto apsikabinimo truputi pastovėjo veliau pasivertė žirgu ir nušuoliavo tolyn. | |
|
| |
Pyro
Pranešimų skaičius : 4046 Join date : 2009-04-15
| Temos pavadinimas: Re: Mendie Sk. 08 23, 2009 4:50 pm | |
| -Malonu,-tarsteli,bet pamates,kad ji nubego ir pats apsisukes nuejo | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mendie | |
| |
|