| Tiffany.Nice. | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Tiffany
Pranešimų skaičius : 334 Join date : 2009-04-01 Miestas : Live in Pink.
| Temos pavadinimas: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 9:47 pm | |
| Vardas: Tiffany.Amžius: Nemandagu to klausti merginų.Rūšis (vamp/vil/žvgžd/rag/burt/maninbl/žmog/xman/tud/afl): Girl in totally Pink.Istorija: Iš pat pradžių gimiau.Buvau žaviausia kiemo mergaitė.Turėjau tiek talentų...Nors vežimu vežk.Pirmą kartą sužinojau apie savo galias per grožio konkursą,kai man norėjo nušluostyti nosį kita kiemo merga Janė.Pasitelkiau visą savo žavesį ir apkerėjau komisijos narius((kerėjimo būdai niekam nežinomi)).Tuomet mane susirado Girls in Pink komanda.Tai moterišksis Men in Pink,pfu in Black variantas.Mūsų ginklas-rožinis Rimmel lūpdažis ir tas begalinis sugebėjimasvisusapkerėtisužavėtisugundytiblabla.I'm cute,i know*klapt klapt*Išvaizda: Totally pink.Blondinė.Akių spalva...Žinoma tokia žydra,kad beveik rožinė.I'm cute.My paso picture:Galia (padaras): Apžavėtisuvyliotisugundytinusitemptiįlov...uoj,šita tai ne.Turiu chichuachua.Gėjus.Tad prašom tolerancijos,nes jis irgi turi galių...Slaptų.
Paskutinį kartą redagavo Tiffany, Tr. 04 08, 2009 2:18 am. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Raino Admin
Pranešimų skaičius : 1049 Join date : 2009-03-24
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 9:58 pm | |
| Staiga trys vyrai atneša susuktą kilimą ir paleidžia jį atsisukti priešais Tiffany kojas. o Kas jame? Raino. Greit pašokęs ant kojų, spragtelėjęs tarnams nueiti, nusilenkia merginai.
- Ašantė ,,, | |
|
| |
Tiffany
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 10:01 pm | |
| *Pavizgina užpakaliuką.Chichuahua,žinoma* Jūs?Jūs karalius?*bando padaryti taip,kad akys žvelgtų į jį,o ne į skirtingas puses* | |
|
| |
Raino Admin
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 10:03 pm | |
| - Tai, sinjorita, aš šito pragaro karalius,- atsitiesęs pasirąžė, rodydamas raumenis ((apie kuriuos plačiau mano temoje)). Ir kaip tokia gražutė čia atsidūrė? Jums, aišku, žinoma, kad ištrūkti nepavyks? | |
|
| |
Tiffany
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 10:09 pm | |
| *Atidaro rankinę-parodydama savo kosmetiką* Na,labai malonu*bando nusiimti akinius,bet suvokia,kad šiandien jų neužsidėjo* Uoj,čia toookia istorija.Ėjau gatve ir staiga batų kulniukas krypt,taip griuvau,kad net įlūžau su visu šaligatviu čia,pas jus*rimta veido išraiška taria* Nepavyyyks?*patempia sijoną aukštyn,t.y patempia lūpą* Kaip šaunu!Galėsim tapt geriausiais draugais,šnekėt per naktis,daryt rožinius pižamų vakarėlius,kartu dažytis,eiti apsipirkt,padėsi man psichologiškai paruoš šį pupulį iškastravimui*parodo į šunelį*
| |
|
| |
Raino Admin
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 10:13 pm | |
| Nurijo seilę, išgirdęs žodį.
- Kai pat paminėjau šį žodį saviškiam, anas pabėgo ir aš atsidūriau čia jo ieškodamas. Bet... čia nėra kirpyklų.. nei grožio salonų.. ankščiau mama mane kirpdavo. | |
|
| |
Tiffany
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 10:17 pm | |
| *Suploja rankomis taip išmesdama sabaka ant žemės* Tai ženklas.Aš čia esu tam,kad atneščiau grožį ir dar didesnį grožį*viena akis žiūri į Raino kita į šoną* Aš jums padėsiu tampi kitais žmon...padarais ar kas jūs ten,neapsisprendėlei*nusišypso* Nors nežinau ar man pavyks...Aš nedaug kalbu,esu labai tyli ir rami*galiausiai trumpam nustoja trepsėt airišką šokį* | |
|
| |
Raino Admin
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 10:20 pm | |
| Šoke kokias dvidešimt minučių patyli greitai, kaip žiurkėnas krutindamas nosį. - Čia.... čia... čia yra įstatymų...,- nieko geriau nesugalvojęs vos išlemena. - aš .. aš turiu kariuomenę. | |
|
| |
Tiffany
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 10:23 pm | |
| Kariuomenė?Kaip faina*suploja rankomis* Aš galėčiau jiems uniformas pasiūti.Dar veido kaukę uždėti.Tau jos irgi reiktų,nes vajė vajė,ne kas su veiduku*patampo Raino už skruostų*
| |
|
| |
Raino Admin
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 10:32 pm | |
| Žengia žingsnį atbulas.
- OOOiiii nennene.. Kariuomenės atributika jau rūpinasi Man in Black. čia vyriški reikalai, aišku>???,- vos ne verkdamas, drebančia lūpa pasakė.,- laikyk savo kosmetinę taip, kad galėčiau matyti, ir nedaryk staigių judesių. | |
|
| |
Tiffany
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 10:37 pm | |
| *Supratusi apie galimą pavojų prieš madą,Tiff staigiai apsisuka ore padarydama keletą karatė judesių ir jos sijonas staiga virsta aptemptu rožiniu kombinezonu* Aišku,but better don't play with me,honey*greit pasidažo lūpas lūpdažiu More than Pink* *Ir parodo kosmetinę...Staiga iškrinta raudonas lūpdažis ir Tiff susinervuoja* Nieko nematei,okey? | |
|
| |
Raino Admin
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 10:44 pm | |
| JIs visiškam šoke tik sumurmėjo - Jau geriau būčiau nematęs. jaučiuosi taip, kaip būdamas dvylikos pavarčiau mergaičių magazine ir pamačiau kas pas jus tarp kojų.
Nurijo seilę ir nusivalė prakaitą nuo kaktos.
- Na tu ir judi. na tu ir kvepi? tik neik į vampyrų mišką, jie tave sudraskys. | |
|
| |
Tiffany
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 10:48 pm | |
| O kas pas mus tarp kojų?Dar nežiūrėjau*išsižioja* Lankau jogą,karatė ir pilatesą((???))*padaro šmagatą* Neisiu neisiu...Nors turiu purškalo nuo kraujasiurbių*ištraukia rožinį buteliuką su užrašu Kill in Pink* Beje,kur čia dangoraižiai?Norėčiau buto viršutiniame aukšte. | |
|
| |
Raino Admin
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 10:53 pm | |
| - Geriau neklausk, nenoriu prisimint. ir Kas tie dangoraižiai?? AAAa... tie.. ne, nestatom, nes taupom mediena. juk negalesim atsivezt, jei pritruks,- pajuokauja,- teks gyventi troboje. Ir net nevisose mano burtininkai yra išbūrę elektros, taigi.... Moki naudotis žibaline lempa? | |
|
| |
Tiffany
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 10:58 pm | |
| *Tiff lūpa prdeda virpėti* O tai kaip...Kaip aš garbanosiu plaukus be elektros?Gal su šlapiais laikraščiais?*meta savo ridikiūlį ant žemės ir apsiverkia rožinėm ašarom* Moku.Tiks.Namą nusidažysiu pati.Rožiniu nagų laku*tramdo ašaras* | |
|
| |
Raino Admin
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 11:02 pm | |
| Susinervino, išvydęs ašaras, kurios buvo ne jo ir dar rožinės, jis pritūpė šalia. - Nėr čia taip blogai.. girdėjau, kažkur laukuose laksto rožinė pantera ((Čarlio čia dar nebuvo)), tai galėsi pasigauti ir prisijaukinti... | |
|
| |
Tiffany
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 11:05 pm | |
| *Tiffany dramatiškai įsikniaubia į Raino krūtinę,karts nuo karto į jį nusišluostydama varvančią nosį* Laksto?O kas man jos kailiuką išdirbs?Nes gyvūnų jau turiu-sabaka ir jo blusos su rožiniais balerinų sijonukais*palinksi galva* | |
|
| |
Raino Admin
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 11:10 pm | |
| Nuleidžia galvą, kad pažiūrėtų į ją. - nemanau, kad ją reiktų medžioti kailio.. niekuo jis neyoatingas. na ir kas? pffuuu - rožinis. pl pl pl.. o tavo plaukai naturalūs? - netyčia paklausia. | |
|
| |
Tiffany
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 11:13 pm | |
| Skupalius*tyliai sušnabžda ir ant jo krūtinės nupaišo rožinę širdutę* Kurie plaukai?Aaa*nusijuokia* Natūraliai buvau tamsi,bet tėvai nuo vaikystės dažė šviesiai,tai dabar plaukai patys susipainiojo ir auga va tokios spalvos*papurto plaukus* Ir tu tokių nori? | |
|
| |
Raino Admin
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 11:15 pm | |
| - NA JAU NE,- nusičiaudo.,- aš natūraliai esu baltas, ryžas ir įvairios rudos dėmės. ūsai juodi. Aš žiurkėnas, jei ką. | |
|
| |
Tiffany
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 11:19 pm | |
| Tu pacas?*atsitaukia ir akys pasidaro kaip katės,tokios žalios,kad net rožinės* Žinai,turiu žiurkėnui skirtą ratuką,man jis nebereikalingas,gal nori pigiai pirkt? | |
|
| |
Raino Admin
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 11:23 pm | |
| Išpūčia krūtinę, kad net kelios sagos išsilaksto lauk.
- Aš esu savarankiškas, vienišas, nepriklausomas kariūnas ir niekas manęs neįgrūs į jokį ratuką, ir net jei įgrūs, aš jo nesuksiu!!! | |
|
| |
Tiffany
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 11:25 pm | |
| Ok ok,aš tik pasiūliau*papučia lūpas* Man dar būtų įdomu sužinoti ar pacukas kariūnas turi pacukę žmoną?*nekaltai nusišypso* | |
|
| |
Raino Admin
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 11:29 pm | |
| - Nu kad ne... aš dar jaunas, be to, esu labai užimtas, valstybėsreikalaiatimadaugybęlaikodartreniruojukariuomenęžinaie sulabaiaršuskarysirnuostabuskarvedys.... - greit kalbėjo be sustojimo... | |
|
| |
Tiffany
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. Tr. 04 01, 2009 11:33 pm | |
| Bet tikriausia jautiesi vienišas ilgais vakarais?*prieina arčiau ir jos kombinezonas vėl virsta sijonu ir palaidinuke* | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Tiffany.Nice. | |
| |
|
| |
| Tiffany.Nice. | |
|